Блог

IT-компанія We.Code стала партнером Interkassa

14 вересня 2020 р.

IT-компанія We.Code стала партнером Interkassa  #1

 IT-компанія We.Code стала партнером Interkassa  #2Ми постійно працюємо над тим, щоб налагоджувати співпрацю з IT-компаніями в Україні та СНД. В цьому місяці до числа наших партнерів приєдналась і українська компанія We.Code, яка допомогає підтриємствам із різних сфер автоматизувати бізнес-процеси. We.Code встановлює та налаштовує програми для ведення обліку на різних типах підприємств, консультує та навчає персонал, розробляє сайти та додатки.

Тепер завдяки нашій співпраці клієнти We.Code можуть не лише спростити собі бухгалтерський, податковий чи кадровий облік, але й оптимізувати прийом онлайн-платежів. Вже зараз у компаній-клієнтів нашого партнера є можливість підключити платіжний модуль Interkassa до своїх облікових систем та отримати доступ до різноманітних платіжних інструментів. Їм будуть доступні ті самі рішення, що і мерчантам Interkassa: методи оплати на вибір (карти чи альтернативні методи), миттєві платежі, гнучкий роутінг та каскадинг, трирівневий захист від шахраїв.

А у клієнтів Interkassa є можливість встановити систему автоматизації обліку від We.Code, і при цьому, продовжувати використовувати наше рішення. Спеціалісти We.Code допоможуть з встановленням системи та інтегрують туди платіжний модуль Interkassa. Це значно спрощує роботу з сервісом та зробить її більш ефективною.

Ми раді співпрацювати з такими лідерами індустрії, як компанія We.Code, та разом з ними створювати рішення, які роблять життя клієнтів зручнішим та надають їм нові ресурси для розвитку. Сподіваємося, що наше партнерство принесе користь ще більшій кількості мерчантів та спростить для них прийом онлайн-платежів.